Deeper Pro+ Fishfinder Uitbreiden

Deeper Pro+ Fishfinder

Deeper

DeeperPRO

Onbekende levertijd

Nieuw

De Deeper Smart Pro+ stuurt beelden d.m.v. WiFi of GPS door naar je smartphone of tablet. De innovatieve sonar wordt gebruikt om de plaats van vissen, de diepte van het water, de watertemperatuur en de bodemstructuur te scannen. Deeper Smart Sonar PRO Wifi uitgebreide, gratis mobiele app via Google Play of App Store. - Automatische gegevensoverdracht zonder geheugenkaarten

- Draadloze Wi-Fi verbinding

- Wi-Fi-bereik 330ft/100 meter

- Hogere scanfrequentie

Tot 15 scans/s laat toe sneller bewegende voorwerpen vast te leggen Hogere scanresolutie onderscheidt voorwerpen tot op een afstand van 0,04ft / 1,3 cm en laat toe kleinere onderwatervoorwerpen vast te leggen.

- 8x groter dynamisch bereik

- Onshore GPS-modus laat onshore of offschore waterbodemmapping toe. Bootmodus bodemcontourmapping is ook beschikbaar

- Batterij laadcyclus: 6 maanden

 

- De draadloze, uitwerpbare Deeper Smart Sonar PRO+ is de beste in zijn serie. Hij gebruikt wifi-aansluiting om gegevens nauwkeuriger over te brengen naar je smartphone of tablet. Deeper Smart Sonar PRO+ bevat een zeer nauwkeurige interne GPS-ontvanger waarmee het apparaat bathymetrische kaarten kan maken terwijl er vanaf de kant of op het water wordt gevist. Hierdoor is de Deeper Smart Sonar PRO+ de enige beschikbare, uitwerpbare dieptemeter die je in staat stelt nauwkeurige functie- en vis vind gegevens op te vragen die eerder alleen beschikbaar waren op de consoles van vissersboten.

 

- Interne GPS-ontvanger

De Deeper Smart Sonar PRO+ bevat een zeer nauwkeurige interne GPS-ontvanger die het apparaat in staat stelt visstekken in kaart te brengen door het maken van bathymetrische, bodemstructuur kaarten als er vanaf de kant of vanaf het water wordt gevist.

 

- Traceer extreme diepte

De Deeper Smart Sonar PRO+ scant de diepte van 0,5/2 ft tot 80 m/260 ft zodat u kunt vissen in zoet water van verschillende afmetingen. Je kunt je PRO+ zonder enige moeite gebruiken in een kanaal of een meer, een groot meer of zelfs als je in een stroom waadt.

 

- Uitgebreide waterhelderheid

De Deeper Smart Sonar​ PRO+ is uitgerust met een hogere scanresolutie en uitgebreid dynamisch bereik die u in staat stelt respectievelijk kleinere onderwatereenheden te vangen en zorgt voor nauwkeurigere detectie van die objecten.

 

- Wi-Fi Forward

De Deeper Smart Sonar​ PRO+ bereikt tot 100 m/330 ft dat zorgt ervoor dat de PRO+ de verst uitwerpbare sonar op de markt is. Wifi-aansluiting maakt het mogelijk zowel de afstand tussen de PRO+ en de gebruiker van het apparaat te maximaliseren net als de gegevens die doorgegeven worden naar je smartphone.

 

- Belangrijke kwaliteiten

De Deeper Smart Sonar​ PRO+ bevat alle met informatie gevulde functies van de PRO en nog meer! Zie alleen wat je wilt door de gevoeligheid van het apparaat aan te passen. Lagere sonargevoeligheid voor modderig water om beeldafleidingen eruit te filteren en kies hoge gevoeligheid voor kristalhelder water om zelfs maar de kleinste onderwateractie op te vangen. Het apparaat weegt maar 100 g/3,5 oz en heeft een diameter van 65 mm/2,5 ins. Hij is zeer geschikt voor gebruik met standaardhengels en -lijnen. Het resultaat van de hoogwaardige sonargegevens beschikbaar in een enkele, compacte draadloze eenheid.

Meer details

Whatsapp +31 6 18223106

- Materiaal: ABS (Acrylonitril Butadieen Styreen)

- Kleur: Zwart

- Vissoort: Allround

- Incl. Accu/Batterijen: Ja

- Voedingstype: USB Ampere (Ah) 850

- Diameter: 6,5 cm

- Accu/batterijmodel 3,7V-blok

- Geschikt voor Hengel

- Accu/batterij technologie: Li-Po

- Oplaadbaar: Ja

- Max. afstand: 100 meter max.

- Diepte: 80 meter

- Sonarfrequentie (Khz) 90 / 290

- Uitvoering: werkt via WiFi

Melding sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.