CBB HQ Baits Nutty Fruit Blend 6 MM Pellet Emmer 2 KG Uitbreiden

CBB HQ Baits Nutty Fruit Blend 6 MM Pellet Emmer 2 KG

CBB Baits

CP06062

Op voorraad

Nieuw

De Nutty Fruit Blend van CBB zijn pellets gebouwd op birdfoods en een grote lading aan tijgernotenmeel. Door er een nette hoeveelheid van maar liefst '3' verschillende flavours aan toe te voegen, heb je uitgebalanceerde pellets die het grootste deel van het jaar perfect te gebruiken zijn.

Wat deze pellets zo bijzonder maakt, is dat de fruitige flavours zich zowel horizontaal, als verticaal verspreiden, waardoor ze in verschillende waterkolommen te detecteren zullen zijn. Het is dan ook niet voor niks dat deze pellets maar al te graag ingezet worden op grote wateren met een kleiner bestand aan vis. Ook op de kleinere wateren waar je kort de tijd hebt om te scoren, is dit een ware killer! ​

De licht roze kleur geeft een zeer sterke visuele prikkel onder water. Door deze pellets te combineren met de boilies en de liquids, heb je een enorme goede instant werking en zal het aas niet lang onaangeroerd blijven liggen. De Nutty Fruit Blend is een goed verteerbare boilie, waardoor je dit aas in veel verschillende jaargetijden kunt inzetten.

Deze pellets laten onder water niet alleen een grote smaak- en geurwolk los, maar zullen ook een wolk van kleur rondom de gevoerde pellets laten ontstaan voor nog meer instant attractie.

Verkrijgbaar in diverse diameters en hoeveelheden.

2 Items

€ 14.99

incl. BTW

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL

Bestelling tot € 50,- verzendkosten € 4,99

Voor 15.00 uur besteld, volgende dag in huis

Whatsapp +31 6 18223106

Gewicht (kg)2KG
Melding sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.