AVID SCREEN HOUSE 4D
AVID SCREEN HOUSE 4D
AVID SCREEN HOUSE 4D
AVID SCREEN HOUSE 4D
AVID SCREEN HOUSE 4D
AVID SCREEN HOUSE 4D
AVID SCREEN HOUSE 4D
AVID SCREEN HOUSE 4D

AVID SCREEN HOUSE 4D

Avid
Niet op voorraad
€ 449,99
Incl. BTW

De volgende generatie van Screen Houses is binnen. Met een verbeterde stabiliteit, veelzijdigheid en meer beschutting dan ooit tevoren.
Met een verbeterde ondersteuning door het frame en speciaal geconstrueerde antitwist hoekblokken, waardoor het geheel een strakkere structuur gekregen heeft en het de zwaarste omstandigheden kan weerstaan; met name op het vasteland van Europa kan het er soms stormachtig aan toe gaan.
De nieuw ontworpen overkapping zorgt voor een toegenomen beschutting, een betere stabiliteit en een uitstekende afvoer van regenwater. Dit maaktt de perfecte tent om in te zitten en relaxen, een plek waar je tafels, bagage en andere grote onderdelen van je uitrusting in op kunt slaan; artikelen die je niet op kunt slaan in je bivvy tijdens langere sessies.
De talloze configuraties voor wat betreft de deuropening maken dit tot de meest veelzijdige shelter in zijn soort, wat de omstandigheden ook mogen zijn, in de Screen House 4D zit je goed beschut.
Halve deur opties voor de zijpanelen, dankzij de ritssluitingen langs de zijkanten en in het midden, maken dat je extra mogelijkheden hebt voor schaduw en luchtcirculatie. Daarnaast kunnen de deuren ook geheel omhoog of omlaag gerold worden, de mogelijkheden zijn eindeloos. Met de Screen House 4D heb je nu de mogelijkheid om aan weerszijden een bivvy te plaatsen, waardoor je een centrale leefruimte kunt maken in het Screen House.Een Avid camo opdruk is te vinden op de vier panelen, als aanvulling op het hoge kwaliteit, 10.000 mm hydrostatische materiaal dat voor de gehele shelter gebruikt is; het maakt dit tot de Rolls Royce voor sessies en een gezamenlijk vissen in de UK en op het vasteland van Europa. Uitgevoerd met hoge kwaliteit camo mesh, dat bescherming biedt tegen ongedierte en tegen de zon indien nodig.


10.000 mm hydrostatisch materiaal
•Ondersteunende tentstokken in vier richtingen, voor extra sterkte en veiligheid bij harde wind of storm
•Unieke antitwist hoekblokken voor extra sterkte en stabiliteit
•Avid Camo mesh rondom
•Nieuw overkappingssysteem met trekstang voor sterkte en ondersteuning
•Diverse halve deur opties voor verbeterde luchtcirculatie en bescherming tegen het weer
•Als optie kun je aan beide zijden een bivvy plaatsen
•Compact samen te pakken
•Snel en eenvoudig op te zetten constructie
•Compatibel met de 4D Peaked Skull Cap

A0530012
Nieuw
5056317700466
Avid
Product toegevoegd aan verlanglijst

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.