RidgeMonkey VRH300 USB Oplaadbare Hoofdlamp Uitbreiden

RidgeMonkey VRH300 USB Oplaadbare Hoofdlamp

RidgeMonkey

RM060

Op voorraad

Nieuw

Met deze VRH300 oplaadbare hoofdlamp van Ridge Monkey behoren lege batterijen tot het verleden. Naast de de twee kleurige output en variabele helderheid opties, hoeft u niet meer in het donker te zoeken naar vervangende batterijen. Simpelweg de lamp koppelen aan een USB lader om de interne Lithium-Polymeer accu weer op te laden terwijl u de voortgang gewoon kunt volgen op de ingebouwde batterij indicator.

Uitgevoerd in een duurzame rubberen coating, IP64 waterresistentie, legt de VRH300 de lat weer hoog in hoofdlamp design en functionaliteit.

De waterresistente binnenkant van de lamp is zo gemaakt dat water van elke hoek, zoals op de boot of harde regen met wind, dankzij de unieke constructie nooit kan binnendringen en kunt u in alle weersomstandigheden kunt vertrouwen op dit product.

Aan beide zijkanten van de hoofddlamp zelf zijn er aan/uit schakelaars gepositioneerd zodat u nooit meer hoeft te zoeken. Ook is de hoofdlamp te kantelen in 18 posities tot wel 90 graden.

De meest opvallende optie van deze hoofdlamp is de kleur van de verlichting. Dit is namelijk niet het conventionele wit of rood, maar groen! Feller dan een rode lamp en toch een stuk rustiger op de ogen dan wit, heeft u het beste van beide werelden. Het menselijk oog reageert erg goed op groen licht wat bij rood licht minder het geval is. Het groene licht zorgt ook niet voor verblinding als u hem snachts weer uitzet, dus uw nachtvisie blijft intact. Wel is er ook nog een witte lamp ingebouwd als u veel licht nodig hebt.

Meer details

1 Item

€ 67.99

incl. BTW

- Triple High Powered LED output

- Hoge capaciteit 2000mah Lithium Polymeer accu

- Twee kleurige, verstelbare LED: 50-200 Lumen

- Vijf verschillende straal opties voor alle situaties: Laag Wit/Groen, Medium Wit/Groen en - oog Wit

- Makkelijke bediening

- EUIPO geregistreerd design

- Laadduur: 4-5 uur

- Batterijlevensduur na 1x opladen: tot 90 uur (afhankelijk van instelling)

Melding sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.