• Nieuw
Mainline Balanced Wafters Essential Cell

Mainline Balanced Wafters Essential Cell

Mainline
€ 10,99
Incl. BTW

Mainline 15mm wafters zijn speciaal ontworpen om de Shelf life Boilie range van Essential Cell te matchen. Door hun constante drijfvermogen kan je er op vertrouwen dat je rig perfect gepresenteerd wordt. Aangezien de situaties waarin karpervissers vissen gedurende het jaar en van water tot water veranderen is het voor veel vissers belangrijk dat zij de optie hebben om drijvend haakaas te gebruiken. Vaak moeten deze pop-ups ook in staat zijn om zware rigs zoals de Hinged Stiff en Chod rig van de bodem te liften en dat ook voor langere tijd te doen.

Je moet er op kunnen vertrouwen dat je rig correct werkt en dat vertrouwen krijg je bij de aankoop van een potje Mainline Balanced Wafters Essential Cell 15mm. Om het geheel af te maken hebben we in deze wafters dezelfde vloeibare attractors gebruikt als in onze uitgebreide range Shelf Life Boilies van Mainline. Hierdoor zijn ze niet te onderscheiden en zullen schuwe vissen niet schrikken als ze op de stek aan het azen zijn.

Maak uw keuze
  • 12mm
  • 15mm

- Constant drijfvermogen
- Ook voor zware rigs van de bodem te houden
- Inhoud: 250ML Potje

M21045
4 Items
5060509812097
Mainline
Product toegevoegd aan verlanglijst

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.