Sonik Gizmo 2 Alarm Set + Bivvy Lamp
Sonik Gizmo 2 Alarm Set + Bivvy Lamp

Sonik Gizmo 2 Alarm Set + Bivvy Lamp

€ 259,99
Incl. BTW

De Gizmo2® beetmelder volgt op het enorme succes van het originele Gizmo® beetmeldersysteem. We hebben nog meer geavanceerde functies en updates toegevoegd die het systeem naar een geheel nieuw niveau tillen en het zal zeker een vaste favoriet worden bij vissers over de hele wereld.

De gesloten behuizing is extreem robuust en heeft hengelvriendelijke rubberen inlays om dure blanks te beschermen. Er is geen aan/uit-knop, je hoeft alleen maar het klepje te verwijderen en de Gizmo2® beetmelder is ingeschakeld en klaar voor gebruik en synchroniseert automatisch met de ontvanger. Om uit te schakelen, plaats je gewoon het klepje terug en het alarm is uitgeschakeld. Elke Gizmo2® set wordt geleverd met een meerkanaals, meerkleurige LED-ontvanger met ingebouwde kleurensynchronisatietechnologie voor het alarm. De ontvanger heeft zes volumeniveaus en beschikt ook over een stille en vibromodus. De tooninstelling van de alarmkop wordt ook herkend door de ontvanger die ook een drop back LED-indicatiemodus heeft.
Er is ook een zaklampfunctie voor donkere nachten. De ontvanger staat vrij op tafel of kan met het meegeleverde koord in een bivvy worden gehangen. Bovendien wordt de Gizmo2® beetmelder geleverd met een oplaadbare bivvy lamp die veel functies van de ontvanger deelt, zoals de kleurensynchronisatietechnologie voor de beetmelder (wanneer de beetmelder een beet signaleert, zal de bivvy lamp oplichten in de kleur van de actieve beetmelder). Geleverd met een ingebouwde 2000mAh oplaadbare lithium-ion batterij en USB-C oplaadpoort.

Verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen!

Maak uw keuze
  • 2+1 Set
  • 3+1 Set

- Twin Hi-visibility meerkleurige LED's
- Verlichte oren met matte afwerking
- Forward en backward drop back indicatie
- LED-helderheidsafstemming
- Intelligente mute-modus
- Kies VTS-instellingen (inclusief stille modus)
- Stopcontact 2,5 mm
- Night glow LED-functie
- Tot 200 meter bereik
- Verzegelde behuizing en staafvriendelijke rubberen inlays
- Stille batterij bijna leeg
- Werkt met 3 x AAA batterijen (niet inbegrepen)

HC0087
1 Items
5055279527999

Sonik

Product toegevoegd aan verlanglijst