Retouren

Wanneer een product niet voldoet aan uw verwachting, dan heeft u 14 dagen om de overeenkomst te herroepen.
Vanaf de dag waarop u meldt de overeenkomst te herroepen, heeft u nog 14 dagen om de goederen terug te sturen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten voor het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

 

De herroepingtermijn verstrijkt 14 dagen na de dag:

 • Waarop het artikel in uw bezit is.
 • Bij meerdere artikelen in een bestelling, die afzonderlijk worden geleverd: waarop u het laatste artikel hebt ontvangen.
 • Bij een artikel dat uit verschillende onderdelen bestaat: waarop u het laatste onderdeel hebt ontvangen.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons (Hengelsportzaak van de Ven) via een ondubbelzinnige verklaring (bv schriftelijk per post, email of telefonisch) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruik maken van het bijgevoegde formulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht.

U kunt tijdens de bedenktijd de verpakking open maken om het product te beoordelen, uit te proberen of te passen. Maar u mag niet meer doen dan nodig is om het product te beoordelen. U bent aansprakelijk voor waardevermindering van de goederen die het gevolg is van gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

U kunt de goederen na het melden terugsturen als ze:

 • compleet zijn.
 • in zover mogelijk originele staat en in fabrieksverpakking zitten.
 • Het product is geen speciale bestelling of op maat gemaakt.
 • Boeken of DVD's mogen niet geopend zijn,

  Wij storten na ontvangst en controle van de artikelen het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug. Er zit voor het terugsturen een retourformulier bij uw bestelling. Graag deze zo volledig mogelijk invullen, als u het terugzenden van goederen gemeld heeft is dit niet verplicht maar maakt het verwerken gemakkelijker.

  Wij vergoeden alle betalingen, inclusief eventuele door ons in rekening gebrachte leveringskosten. (exclusief toeslagen voor leveren met spoed of lange pakketten.) Wij gebruiken voor terugbetaling -indien mogelijk- hetzelfde betaalmiddel dat is gebruikt voor de aankoop.

  Klachten

  Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over onze dienstverlening of over een product.
  We willen vriendelijk vragen om uw klacht via mail, post en/of telefonisch door te geven.
  Eén van ons zal uw klacht behandelen en proberen tot een passende oplossing te komen.

  Hengelsportzaak van de Ven
  Tav: klantenservice
  Mijlweg 53E-1
  3316 BE Dordrecht
  Tel: +31 (0)78 6316312
  Mail: info@hengelsportzaak.com

  Wij zullen je klacht zo snel mogelijk beantwoorden (binnen een aantal dagen). Mocht een oplossing even op zich laten wachten, brengen we u hier van op de hoogte.

  Product toegevoegd aan verlanglijst