Sticky Baits The Krill Active Pop-Ups
Sticky Baits The Krill Active Pop-Ups

Sticky Baits The Krill Active Pop-Ups

Sticky Baits
€ 8,50
Incl. BTW

De Active serie is een enorm succes en daarom is de vraag naar nieuwe producten binnen deze collectie nog nooit zo hoog geweest. Bij Sticky Baits hebben ze onvermoeibaar gewerkt om een methode te ontwikkelen voor het maken van pop-up haakaas dat perfect aansluit bij onze Active boilies, terwijl het toch de nodige drijfkracht biedt om ervoor te zorgen dat je rigs effectief vissen. Na enkele jaren hebben we eindelijk de ultieme Active pop-up gecreëerd!
Deze Krill Active pop-ups hebben een zachte, lichte buitenlaag en zijn neutraal drijvend. Dit betekent dat je pop-ups perfect in balans kunnen worden gebracht voordat je ze uitwerpt, en je kunt er zeker van zijn dat je haakaas dagenlang perfect blijft zitten indien nodig! Zodra ze ondergedompeld zijn, breekt de buitenlaag af en dwarrelt langzaam naar de bodem van het meer, waardoor je haakaas wordt omgeven door een aantrekkingskrachthalo dat perfect overeenkomt met de Krill Active boilies.
Dit haakaas is alleen verkrijgbaar in 16 mm en is geschikt voor zware presentaties, zoals Chod- of Hinge-rigs, maar kan ook worden gebruikt voor meer delicate rigs, zoals de Ronnie- of Multi-rig. Het is tijd om je pop-up spel naar het volgende niveau te tillen!

KAP16
2 Items
719833387720
Sticky Baits
Product toegevoegd aan verlanglijst